• 0
SKI NE MAVROVE- BITOLA 3 DITE 70 €
Mavrovo, North Macedonia

70,00 €

SKI NE METEORA – METSOVO 2 DITE €59
Meteora, Kalabaka, Greece

59,00 €

SKI NE BOGE 2 DITE €55
Boge, Bogë, Albania

55,00 €

SKI NË BITOLA 2 DITË €55
Bitola, North Macedonia

55,00 €

SKI NË MAVROVË 2 DITË €39
Mavrovo, North Macedonia

39,00 €

Ski në Kolashin 2 ditë €45
Kolasin, Montenegro

45,00 €

Viti i Ri në Lefkadha
Lefkada, Greece

159,00 €

Viti i Ri në Halkidiki
Halkidiki, Greece

179,00 €

Viti i Ri në Stamboll, Selanik, Sofje
Thesaloniki, Greece

169,00 €

Viti i Ri në Vjenë
Vienna, Austria

349,00 €

Viti i Ri në Bruksel dhe Amsterdam
Amsterdam, Netherlands

599,00 €

Viti i Ri në Sofje dhe Selanik
Sofia, Bulgaria

139,00 €

Viti i Ri në Dubai
Dubai - United Arab Emirates

1.099,00 €

Udhëtim në Budapest dhe Vjenë
Vienna, Austria

339,00 €

Krishtlindjet në Paris
Paris, France

499,00 €

Ski në Kolashin 2 ditë
Kolasin, Montenegro

45,00 €

Mostar – Medjugore – Ujevara Kravica
Međugorje, Bosnia and Herzegovina

55,00 €

Budva – Kotor – Ulqin, 2 Ditë
Budva, Montenegro

39,00 €

Program ne Grup ne Prage
Prague, Czechia

399,00 €

Liqeni Matka

55,00 €

Stamboll me avion 3 dite
İstanbul, Turkey

239,00 €

Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 7 Ditë
Zürich, Switzerland

299,00 €

Vjeshtë në Pragë
Prague, Czechia

239,00 €

Vermosh – Tamarë
Tamarë, Albania

57,00 €

Theth 2 ditë
Theth National Park, Theth, Albania

53,00 €

Meteora 2 dite
Meteora, Kalabaka, Greece

50,00 €

Voskopoja dhe Korça në 2 ditë
Korçë, Albania

49,00 €

Turi i Jugut

250,00 €

Lundrime me Jaht, Lagoon 450 S
Seget Donji, Croatia

978,00 €

Zâ Fest
Theth, Shkoder

60,00 €