• 0

Vienna, Austria

349,00 €

Tour’s Program

Dita e Parë, 31 Dhjetor 2019: Fluturimi Direkt Tiranë – Vjenë. Nisja më 13.20. – Mbrritje në Vjenë më 15.00. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel.
Opsionale: Viti i Ri me zgjdhje opsionale.
Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 1 Janar 2020: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 2 Janar 2020: Mëngjesi në Hotel. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 11.00. Fluturimi Vjenë – Tiranë. Mbrritja në Tiranë më 12.35.

OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri me zgjdhje opsionale:
– Palais Auersperg
Darkë Gala me Pije të Përfshira dhe Parti me Vallëzim dhe Disko për Vitin e Ri €260

Me Shume Detaje: Në pagesën përfshihen:
1. Fluturimi direkt Tiranë – Vjenë – Tiranë.
2. Fjetje në Hotel 2 netë në Vjenë.
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
4. Shëtitje dhe Transferta me Autobus.
5. Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Check Availability

Tour’s Location

Loading Maps

Tours Nearby Viti i Ri në Vjenë

Partner Information

L K

Verifications

  • Phone number
  • ID Card
  • Travel Certificate
  • Email
  • Social media

Reviews