• 0

Lefkada, Greece

159,00 €

Tour’s Program

Nisje 30 Dhjetor.
Qëndrimi 3 netë.
Darka Speciale e Vitit te Ri – Hotel Ionian Blue 5* 3 netë – €159

– Hotel Ionian Blue 5* 3 netë – €159
1. Akomodim në Dhoma Standart per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për te gjitha netët.
3. Darka Speciale e Vitit të Ri, më 31 Dhjetor me Muzikë live (Pije të Papërfshira)
4. Përdorimi falas i Pishinës së brendshme, SPA dhe Fitnes.

Opsionale: Shtesë për Transportin me Autobus €49

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

Me Shume Detaje: Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual (Transporti i papërfshirë)

Check Availability

Tour’s Location

Loading Maps

Partner Information

L K

Verifications

  • Phone number
  • ID Card
  • Travel Certificate
  • Email
  • Social media

Reviews