• 0

Halkidiki, Greece

179,00 €

Tour’s Program

Nisja më 30 Dhjetor dhe qëndrimi 3 netë. Darka Speciale e Vitit te Ri.

– Hotel Alkyonis 2* – 3 Netë €179.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri (Pije të Papërfshira), Muzikë dhe Argëtim.

– Hotel Secret Paradise & SPA 4* – 3 Netë €199.
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka Speciale e Vitit të Ri (Pije të Papërfshira), Muzikë dhe Argëtim.

Kujdes:
Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. 
Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:
• Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
• Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
• Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
• Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë

 

Me Shume Detaje: Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.
3. Pas darkës, në Party, pijet janë esktra.
4. Shtesë për Transportin me Autobus €55

Check Availability

Tour’s Location

Loading Maps

Partner Information

L K

Verifications

  • Phone number
  • ID Card
  • Travel Certificate
  • Email
  • Social media

Reviews