• 0

Berlin, Germany

329,00 €

Tour’s Program

PROGRAMI UDHETIMIT 4 DITE/ 3 NETE

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi direkt Prishtinë – Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 09.25. Mbrritja në Berlin në orën 12.00. Transferta me Autobus për në Hotel Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Prishtinë, Nisja në orën 12.15. Mbrritja në 14.45. Transferimi me autobus nga Prishtina në Tiranë.

Nisja më 29 Mars

 

PROGRAMI UDHETIMIT 5 DITE/ 4 NETE

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Prishtinës. Fluturimi direkt Prishtinë – Berlin. Nisja nga Prishtina në orën 09:25. Mbrritja në Berlin në orën 10:00. Udhëtimi me Autobus për në Dresden. Mbrritja në Dresden. Vizitë rreth 2 orë në Monumentet e Dresdenit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Leipzig. Mbrritje në Leipzig. Pasdite, Vizitë rreth 2 orë e Monumenteve të Leipzigut. Nisje për në Potsdam, Mrritje në Potsdam. Vizitë e Monumenteve tè Potsdamit. Vazhdimi udhëtimit për në Berlin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Berlinit, si: Porta e Bradenburgut, Reichstag, Katedralja e Berlinit, Flea Market, Pallati Charlottenburg etj. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Potsdamer Platz, Jewish Muzeum, Checkpoint Charlie, Alexander Platz, Muri i Shembur i Berlinit, Pasdite, Të lirë për shopping.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Berlinit. Flutuimi për në Prishtinë, Nisja në orën 12.15. Mbrritja në 14.45. Transferimi me autobus nga Prishtina në Tiranë.

Nisja më 27 Prill

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë – Berlin – Prishtinë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodimi në hotel për 3 ose 4 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Prishtinës.
7. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 56 x 45 x 25 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Check Availability

Tour’s Location

Loading Maps

Partner Information

admin

  • Address: Rruga Hasan Alla, përballë pallatit Pajton, kati II Tiranë, 1001, Tirana, Albania

Verifications

  • Phone number
  • ID Card
  • Travel Certificate
  • Email
  • Social media

Reviews