• 0

1.176,00 €

Tour’s Program

📆Nisja : 24 Gusht
🗓Qendrimi : 7 dite
🛥Lloji i varkes :Lagoon 450
🖲Location :Šibenik
🛌Shtreter : 8+ 2+1
🚪Kabina : 4+1
🛀Tualete : 4
💰Cmimi : 1176 € / person
💵 Perfshihen ne cmim :
⚓️ Varka
👮‍♂️Kapiteni
🌐Internet
🛩Paketa Charter
💸PageseExtra :
🎫Karburant 450 €
🎟Depositë 3000 € ( e kthyeshme )
Lagoon 450

Versioni Spor Top i 450 lejon të gjithë ata që dëshirojnë të gëzojnë komoditetin e një catamaran prej 45 metra në një version më konvencionale.

 

– në aspektin e akomodimit

– zonat e kuvertës

– objektet

– performancën

 

Dizajni i tarracës së kabinës krijon një linjë elegante dhe dinamike.

Në të është ideuar një zonë e madhe për banjë dielli.

 

Zonat e lundrimit janë të njëjta me versionin Fly Bridge. Megjithatë, shkopi i ulët dhe bumi:

– zvogëlojnë rrëzimin

– e bën bum më të lehtë për tu aksesuar

 

PERFORMANCA

«19 ditë! Ndoshta jo një kohë “Route du Rhum”, por megjithatë një performancë shumë e lavdërueshme për një udhëtim nga La Rochelle në Pointe à Pitre (3477 milje). “»

Jean-François Tanguy, kapiten profesionist – shkurt 2011

 

“Velat i japin varkës fuqi të mjaftueshme për të qënë e shpejtë dhe dinamike në një erë me vështirësi më pak se 10 nyje. »

Revista Multicoques, FR / Multihulls World, UK-Janar 2011

Të ngjashme

Lundrime me Jaht, Lagoon 450 S

momentumo
Versioni SporTop i 450 lejon të gjithë ata që dëshirojnë të gëzojnë komoditetin e një catamaran prej 45 metra në një version më konvencionale.

– në aspektin e akomodimit
– zonat e kuvertës
– objektet
– performancën

Dizajni i tarracës së kabinës krijon një linjë elegante dhe dinamike.
Në të është ideuar një zonë e madhe për banjë dielli.

Zonat e lundrimit janë të njëjta me versionin FlyBridge. Megjithatë, shkopi i ulët dhe bumi:
– zvogëlojnë rrëzimin
– e bën bum më të lehtë për tu aksesuar

Check Availability

Tour type: Specific Date
Maximum number of people: 8+ 2+1
Location: Šibenik
Rate:
 • Start
  End
 • Saturday
  24/08/2019
  Saturday
  31/08/2019
 • Adults
  Children
  Infant
 • 1.176,00 €
  0,00 €
  0,00 €

Tour’s Location

Loading Maps

Partner Information

L K

Verifications

 • Phone number
 • ID Card
 • Travel Certificate
 • Email
 • Social media

Reviews

There is no review
You must log in to write review