• 0

706,00 €

Tour’s Program

📆Nisja : 24 Gusht
🗓Qendrimi : 7 dite
🛥Lloji i varkes :Oceanis 51.1
🖲Location :Zadar
🛌Shtreter : 10+ 2+1
🚪Kabina : 5+1
🛀Tualete : 4
💰Cmimi : 706 € / person
💵 Perfshihen ne cmim :
⚓️ Varka
👮‍♂️Kapiteni
🌐Internet
🛩Paketa Charter
💸PageseExtra :
🎫Karburant 400 €
🎟Depositë 3000 € ( e kthyeshme )

Me linja të tendosura, një skelet të ri dhe një plan kuvertësh me stil, Oceanis 51.1 është i pari i një brezi të ri. Lehtë për tu manovruar, të rehatshme dhe të zgjuar, numri i përshtatjeve në dispozicion është rritur për të siguruar më shumë se 700 kombinime.

DIZAJNI I JASHTËM

Një e treta e anijes Oceanis 51.1 është ndryshuar . Përveç estetikës , byk-u i ri krijon hapësirë ​​ të brendshme shtesë duke lejuar planifikimin e ri të varkës në këtë madhësi. Kabina e bollshme, zona e relaksit, zona për banjë dielli, si dhe një platformë notimi, premtojnë rehati  të vërtetë.

DIZAJN I BRENDSHEM

Pllakat e mëdha të bykëve e ndriçojnë jahtin me dritë dhe theksojnë elegancën e dizajnit të brendshëm nga Nauta Design duke krijuar një atmosferë të mrekullueshme.

RINOVIMI I JAHTIT

Oqeani 51.1 është i bollshëm, elegant, i dizajnuar me mjeshtëri dhe i shpejtë.

 

KARAKTERISTIKAT

 

GJATËSIA NË PËRGJITHËSI:

15,94 m

GJATËSIA E ANIJES:

14,98 m

GJERËSIA E  ANIJES:

4,80 m

ZHVENDOSJA E DRITËS:

13 930 Kg

KAPACITETI I SERBATORIT TË KARBURANTIT:

200 L

KAPACITETI I UJIT TË FRESKËT:

440 L

FUQIA MOTORIKE:

80 CV

CERTIFIKIMI CE:

A13 / B14 / C1

Të ngjashme

Lundrime me Jaht, Oceanis 51.1

momentumo

Check Availability

Tour’s Location

Loading Maps

Tours Nearby Lundrime me Jaht, Oceanis 51.1

Partner Information

L K

Verifications

  • Phone number
  • ID Card
  • Travel Certificate
  • Email
  • Social media

Reviews

There is no review
You must log in to write review