• 0

632,00 €

Tour’s Program

📆Nisja : 24 Gusht
🗓Qendrimi : 7 dite
🛥Lloji i varkes : DUFOUR 460GL
🖲Location :SUKOŠAN
🛌Shtreter : 8+ 2
🚪Kabina : 4
🛀Tualete : 4
💰Cmimi : 632 € / person
💵 Perfshihen ne cmim :
⚓️ Varka
👮‍♂️Kapiteni
🌐Internet
🛩Paketa Charter
💸Pagese Extra :
🎫Karburant 350 €
🎟Depositë 2000 € ( e kthyeshme )

Dufour Grand Large 460 është një jaht i jashtëzakonshëm për lundrim. Ai ka sukses në joshjen e entuziastëve të lundrimit që duan një model me tre ose katër kabina dhe gjithashtu afirmon veten si një referencë e re në kategorinë e jahteve 45 metra.

Duke e merituar kështu statusin si anëtari më i fundit i këtij lloji, ky jaht kombinon performancë të veçantë dhe rehati të jashtëzakonshme.

Një dizajn i ri i jahteve

Trashësia dhe kulmi i këtij jahtit prej 13 metrash u ridizajnuan për të optimizuar hapësirën në bord pa kompromentuar performancën e jashtëzakonshme. Marinarët do të vlerësojnë lehtësinë e manovrimit të ofruar nga hunda e harkuar që pajis versionin standard, drejtimin ergonomic dhe kontrollin optimal të motorrit.

Asnjë nuk mund t’i rezistojë pamjes madhështore të këtij jahti me skeletin e tij të ri dhe dizajnin e kuvertës.

Rehati e jashtëzakonshme

Dufour Grand Large 460 ka një numër  të madh të zonave të reja të ridizenjuara për rehati të përmirësuar, duke përfshirë një kuzhinë anësore, vend leximi dhe një kabinë të bollshme kapiteni. Asnjë vëmendje në detaje nuk është kursyer kur bëhet fjalë për krijimin e hapësirës së përkryer relaksuese, me një kuzhinë të jashtme dhe hapsirë  të përshtatshme për të marrë rreze dielli .

Shumë mendime shkojnë  në krijimin e një ndriçimi për të krijuar një ndjenjë mirëqenieje dhe ngrohtësie.

Të ngjashme

DUFOUR 460GL

momentumo

AN ARCHITECTURAL MASTERPIECE
Result of an intense collaboration between architect Umberto Felci and the Dufour Yachts’ Design Office, the Dufour Grand Large 460 is an exceptional cruising yacht. It succeeds in seducing sailing enthusiasts who want a model with three or four cabins and also affirms itself as a new reference in the 45-foot yacht category.
Deserving its status as the latest member of the range, this yacht combines exceptional performance and pure comfort.

A new cruising yacht design
The hull and roof of this 13-meter yacht were redesigned to optimise space on board without compromising on exceptional performance. Sailors will appreciate the ease of handling provided by the bow nose equipping the standard version, the ergonomic helm, the self-tacking jib and the optimal motor control.

No sailing enthusiast could resist this yacht’s majestic appearance with its new hull and deck design.

DUFOUR 460GL

Pure comfort
The Dufour Grand Large 460 has an increased number of redesigned living areas for improved comfort, including a bow galley, reading seat and spacious master cabin. No attention to detail has been spared when it comes to creating the perfect relaxation space, with an equipped exterior galley, long sunbathing seats and wide aft transom.

A lot of thought went into the lighting to create a feeling of well-being and warmth. The deck lines are transformed by illuminated handrails whilst the flush stylish deck panels and portholes create bright and elegant interior spaces.

Check Availability

Tour type: Specific Date
Maximum number of people: 8 + 2
Location: SUKOŠAN
Rate:
 • Start
  End
 • Saturday
  24/08/2019
  Saturday
  31/08/2019
 • Adults
 • 632,00 €

Tour’s Location

Loading Maps

Tours Nearby Lundrime me Jaht, DUFOUR 460GL

Partner Information

L K

Verifications

 • Phone number
 • ID Card
 • Travel Certificate
 • Email
 • Social media

Reviews

There is no review
You must log in to write review