• 0

646,00 €

Tour’s Program

📆Nisja : 14 Shtator
🗓Qendrimi : 7 dite
🛥Lloji i varkes :Beneteau Sense 55

🖲Location :Kaštela

🛌Shtreter :6+2+2

🚪Kabina : 3+1

🛀Tualete : 3
💰Cmimi : 646 € / person
💵 Perfshihen ne cmim :
⚓️ Varka
👮‍♂️Kapiteni
🌐Internet
🛩Paketa Charter
💸PageseExtra :
🎫Karburant 400 €
🎟Depositë 3000 € ( e kthyeshme )
Beneteau Sense 55

Koncepti i guximshëm dhe i ri i këtij lloji anijesh gjen shprehje të plotë në Sense 55. Kabinat ngjajnë me dhoma gjumi, qarkullimi në bord është i dizajnuar në një nivel, hapësira e jetesës së ditës dhe natës janë më të dallueshme dhe qasja në det është i kontrolluar.

DIZAJNI I JASHTËM

Me një byk të ulët në ujë, Sense 55 ofron një ndjenjë të kënaqshme besimi. Këmba minimale, ekuilibri i përsosur nën lundrim dhe manovrimi i lehtë, kombinohen për të ofruar shpejtësi të pa imagjinueshme dhe rehati të jashtëzakonshme në lundrim.

DIZAJN I BRENDSHËM

I gjerë dhe  me dritë të bollshme, brendësia e Sense 55 është frymëzuar drejtpërdrejt nga bota e Super Yachts. Kudo që shikoni sytë tuaj janë të tërhequr në det dhe horizont.

Të ngjashme

Beneteau Sense 55

momentumo

SENSE 55
Koncepti i guximshëm dhe i ri i këtij lloji anijesh gjen shprehje të plotë në Sense 55. Kabinat ngjajnë me dhoma gjumi, qarkullimi në bord është i dizajnuar në një nivel, hapësira e jetesës së ditës dhe natës janë më të dallueshme dhe qasja në det është i kontrolluar.
DIZAJNI I JASHTËM
Me një byk të ulët në ujë, Sense 55 ofron një ndjenjë të kënaqshme besimi. Këmba minimale, ekuilibri i përsosur nën lundrim dhe manovrimi i lehtë, kombinohen për të ofruar shpejtësi të pa imagjinueshme dhe rehati të jashtëzakonshme në lundrim.
DIZAJN I BRENDSHËM
I gjerë dhe me dritë të bollshme, brendësia e Sense 55 është frymëzuar drejtpërdrejt nga bota e Super Yachts. Kudo që shikoni sytë tuaj janë të tërhequr në det dhe horizont.

Check Availability

Tour’s Location

Loading Maps

Tours Nearby Lundrime me Jaht, Beneteau Sense 55

Partner Information

L K

Verifications

  • Phone number
  • ID Card
  • Travel Certificate
  • Email
  • Social media

Reviews

There is no review
You must log in to write review