• 0

Kerkohet Menaxher turizmi (outgoing)

Kerkohet Menaxher turizmi (outgoing)

Kerkohet Menaxher turizmi (outgoing)
Te jete njohes i mire i gjuhes angleze dhe ndonje gjuhe tjeter perben avantazh.

Aktivitetet
Promovimi i turizmit nе baze te tregjeve perkatese – mbajtja e maredhenieve me partneret ekzistues dhe kerkimi i partnereve te rinj
Komunikimi me klientе dhe krijimi i produkteve unikale per cdo partnere ne baze te kerkesave te tyre (shitja e produkteve dhe sherbimeve te kompanise per klientet potenciale)
Studimi i vazhdueshem i sherbimeve ne treg per krijimin e ofertave me interesante
Kontrollimi i rezervimeve dhe hedhja e te dhenave ne sistem
Pergatitja e kompleteve te plota te dokumentave turistike
Ndertimi i maredhenieve te ndersjellta me kompani dhe ofrues te ndryshem sherbimesh
Organizimi dhe menaxhimi i infotour-eve
Menaxhimi i buxhetit, perpilimi i raporteve, planeve te punes dhe tе dhеnave financiare

 • Kriteret dhe aftesite nderpersonale
  E preferueshme qe kandidati te kete perfunduar studimet e larta për turizem (kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh).
  Te kete aftesi shume te mira marketingu dhe shitje.
  Te jete shume i/e komunikueshem me klientet.
  Te jete i/e afte qe te ndertoje paketa turistike.
  Te kete njohuri i sistemit AMADEUS ose GALILEOS.
  Kërkohet eksperience ne fushë (duke perfshire ketu agjenci, tur operator, si dhe punen si guide) minimalisht 2 vite.
  Kandidatet duhet te kene aftesi te shkelqyera komunikim, shkrimi dhe ndertojne marredhenie nderpersonale.
  Te jete aktiv, ambicioz, te kete vullnet ne arritjen e rezultateve, i afte per te rikuperuar shpejt informacione te reja, i afte per te perballuar volum te madh pune, menaxhimi i mire i stresit (marrja e vendimeve ne situata te veshtira brenda nje kohe te shkurter), i vemendshem ndaj detajeve.
  Aftesi per te punuar ne skuader, shkathtesi organizative dhe motivuese, te kete nje qendrim pozitiv dhe te jete i afte per te punuar me karaktere te ndryshme
  I gatshem per te perfaqesuar interesat e kompanise neper panaire te ndryshem nderkombetare
  Perdorues i sigurt i kompjuterit, njohes i Microsoft Office, i afte per te punuar me sisteme te ndryshme kerkuese (do te konsiderohet avantazh njohja e programeve dhe sistemeve turistike)
 • Kushtet e punеs
  Trajnime falas dhe studim i detajuar i produkteve
  Ndihme e vazhdueshme nga ana e drejtuesve dhe kolegeve ne pune
  Marredhenie e krijuar ne baze te mirekuptimit dhe besimit te ndersjellte mes kolegesh, duke qene se skuadra jone eshte nje familje e madhe e bashkuar me nje qellim te vetem
  Te ardhura te larta pa vonesa ne pagese (rroga baze – diskutohet me cdo kandidate personalisht + bonuse)
  Sistem fleksibel bonusesh ne baze te rezultateve te larta te punes
  Orari i punes: 9.00 – 17.00
  Organizimi i festave te ndryshme brenda kompanise
  Kushte komforte ne ambjentin e punes
  Zyra jone ndodhet ne adresen:…

Pajisjet e punes

Per ne eshte shume e rendesishme ndjenja e komfortit ne kolektivin tone, ndaj zyra jone ne vecanti ofron te gjitha kushtet e nevojshme per realizimin e nevojave te punes dhe njekohesisht krijimi i nje atmosfere per tu ndjere si ne shtepine tuaj.
Ne jemi gjithmone te disponueshem per te degjuar te gjitha sugjerimet dhe kerkesat tuaja!

P.S.

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre (me foto) ne adresen: [email protected]
Vetem personat qe permbushin kriteret do te kontaktohen per interviste. CV pa foto nuk do te merren ne konsiderate.