• 0

Careers

Kerkohet Menaxher turizmi (outgoing)

Kerkohet Menaxher turizmi (outgoing) Te jete njohes i mire i gjuhes angleze dhe ndonje gjuhe tjeter perben avantazh. Aktivitetet Promovimi i turizmit nе baze te tregjeve perkatese – mbajtja e maredhenieve me partneret ekzistues dhe kerkimi i partnereve te rinj Komunikimi me klientе dhe krijimi i produkteve unikale per cdo partnere ne baze te kerkesave […]